Raktározás

Cégünk logisztikai szolgáltatási palettája tovább bővült. A nemzetközi és belföldi fuvarozás valamint fuvarszervezés mellé a továbbiakban raktárlogisztikai szolgáltatással is állunk partnereink rendelkezésére nagymányoki telephellyel.

Új logisztikai szolgáltatásunk révén végig tudjuk kísérni partnereink árujának útját a beérkezéstől egészen a címzetthez történő eljuttatásig. Komplex szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk partnereink termékeinek beérkeztetését, raktározását, komissiózását, csomagolását, címkézését, be – és kiszállítását. Azzal, hogy mi üzemeltetjük a teljes logisztikai folyamatot, Ön időt, erőforrást és pénzt spórol meg cégének. A kiszervezett raktárlogisztika által megszabadulhat a termékek tárolásával, készletezésével, csomagolásával, a rendelések összeállításával és szállíttatásával, valamint az emberi erőforrás biztosításával járó költségektől és nyűgöktől.

Fejlett vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően a raktározáshoz nem csak a fizikai feltételek állnak rendelkezésére, hanem a szoftveres háttér is biztosított.