Rólunk

Családi vállalkozásunk 1995 októberében indult Nagymányokon, telephelyünk jelenleg is itt található. Nagymányok Tolna megyében a fővárostól 170, a megyeszékhelytől Szekszárdtól 27, Pécstől pedig 45 km-re helyezkedik el.

A családtagok munka iránti alázata a megrendelések számának konstans növekedését hozta magával, mely lehetővé tette számunkra, hogy 2006 elején megalakítsuk a BARI-2006 Szállító és Szolgáltató Betéti Társaságot.

A vállalkozás a megbízók számának bővülésével túlnőtt azon, hogy megmaradjon családi keretek között. Jelen pillanatban 10 sofőrt foglalkoztatunk, valamint a volumen miatt az irodai személyzetet is bővítenünk kellett. Köszönhetően a családias légkörnek, a sofőr állományunkra – a mai munkaerő piaci helyzet ellenére – a fluktuáció nem jellemző. A szakképzett fuvarszervezők mellett ez is garantálja megbízóink számára a szolgáltatásaink állandó minőségét. A megrendelői kör növekedésével a járműpark bővítése és korszerűsítése is folyamatosan történik.

Jelenleg:
• 3 db 40 tonna össztömegű nyerges szerelvénnyel,
• 5 db 12 tonna össztömegű eltérő terhelhetőségű és felépítményű teherautóval,
• 4 db furgonnal rendelkezünk.

Cégünk fő profilja az express szállítás. Furgonjaink a belföldi árufuvarozás mellett heti szinten járják Nyugat Európát. A belföldi express munkák elvállalásával egyidejűleg jelen pillanatban is biztosítunk cégek számára úgynevezett gerincjáratokat, melyek rendszeresen (akár napi szinten) oldják meg a megbízó árujának telephelyek közötti mozgatását. Elmondható, hogy mára már a partnereink igényeinek kielégítésére nem elégséges a saját gépjárműparkunk, éppen ezért kipróbált alvállalkozókkal is számolunk egy-egy fuvarfeladat megoldásakor.

A helyi piaci igényekhez alkalmazkodva cégünk a normál raklapos kereskedelmi áruk szállításával párhuzamosan küldeménydarabos veszélyes áru szállítására specializálódott. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden sofőrünk rendelkezik ADR igazolvánnyal, és rendszeresen részesül ADR 1.1.3.6. szerinti oktatásban. Szakmai irányításukat pedig egy ADR szaktanácsadói végzettséggel bíró fuvarszervező felügyeli.